Rólunk.

Da Stefano

Stefano Modena mellett nőtt fel az olasz Emilia-Romagna tartományban, ahonnan a világ olyan híres gasztronómiai különlegességei származnak, mint a balzsamecet, pármai sonka, tagliatelle tészta vagy a parmezán sajt. Tradicionális olasz családhoz híven az élet mindig a konyhában zajlott. Így Stefano a rotyogó ragu mellett írta a házi feladatait vagy segített Édesanyjának a tésztát gyúrni, szaggatni, tölteni. A gyermekkor ízei és illatai végigkísérték modenai vendéglátós munkáit, ahol a legjobbaktól tanulhatott. A 2020-as COVID bizonytalansága és a szerelem hozta Magyarországra, ahol saját vállalkozásba kezdett. Kávézót, pékséget, gasztronómiai üzletet nyitott, majd 2023-tól étterem tulajdonos lett.

Legfőbb motivációja, hogy munkájával átadja az olasz vendéglátás mediterrán életérzését a vendégeinek. A konyhában olasz szenvedéllyel és gyerekkori nosztalgiával főz, receptjei minőségi és eredet garantált, számára igazi hazai, olasz alapanyagokkal készülnek.
Szenvedélye a vendéglátás, nem csak az étterem neve, de a lelke és a hangulata is ezt adja á

_DSC2260-Enhanced-NR-Edit
croped 1598
sdawasdaw (500 x 5ss00 képpont)

Our Chefs

Vincent Green

Sous Chef

Samuel Sims

Restaurant Manager

David Butler

Pasta Expert

Looking For Management Interns

Extra Szolgáltatások

Ingyen WiFi

Játszóhely

Élő Zene

Parkolási lehetőség

"Szinte minden reggel itt indítom a napot egy igazán kiváló kávéval és péksüteménnyel, a kiszolgálás színvonala is első osztályú.
- Gergely Molnár

Recommended By